نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

احتمال استیضاح بایدن

احتمال استیضاح بایدن نماینده جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا گفت هم‌حزبی‌های وی در صورتی که کنترل کنگره در انتخابات میان‌دوره‌ای را پس بگیرند، برای استیضاح بایدن تحت فشار قرار خواهند گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 26
کد خبر: ۱۵۲۱۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، «نانسی مِیس» عضو مجلس نمایندگان آمریکا گفت که قانونگذران جمهوری‌خواه برای برکناری جو بایدن در صورت بازپسگیری کنترل بر کنگره، تحت فشار قرار خواهند گرفت.

این نماینده جمهوری‌خواه مدعی شد هم‌حزبی‌های وی در صورتی که حزبشان کنترل کنگره در انتخابات میان دوره‌ای کنگره در ماه نوامبر را پس بگیرد، برای استیضاح بایدن تحت فشار خواهند بود.

نماینده کارولینای جنوبی در مصاحبه یکشنبه با شبکه «ان‌بی‌سی نیوز» افزود: معتقدم فشار زیادی بر جمهوری‌خواهان برای این رای خواهد بود. فکر می‌کنم این چیزی است که برخی در نظر دارند.

میس خود را محافظه‌کاری که با دموکرات‌ها کار می‌کند، توصیف کرده و فرصت حفظ کرسی‌ خود را در کنگره بعد از پیروزی در انتخابات مقدماتی در مقابل رقیبی که دونالد ترامپ از آن حمایت می‌کرد، دارد. او با تایید پیروی بایدن در انتخابات ۲۰۲۰ و انتقاد از ترامپ به دلیل حمله مرگبار به کنگره، خشم حامیان رئیس‌جمهور سابق آمریکا را برانگیخت. با این حال، وی زمانی که دموکرات‌ها در ژانویه ۲۰۲۱ برای بار دوم ترامپ را استیضاح کردند، به آن رای منفی داد.

او در خصوص هر گونه پرونده استیضاح بایدن گفت: می‌خواهم ببینم که آن لایحه چگونه تنظیم شده است. چه چیزی در آن وجود دارد. چه شواهدی وجود دارد. معمولاً بر اساس قانون اساسی رای می‌دهم، صرف نظر از این که چه کسی در قدرت است. می‌خواهم کار درست را برای مدت طولانی انجام دهم زیرا این فقط مربوط به امروز، فردا و انتخابات امسال نیست، درباره آینده دموکراسی است.

به گزارش راشا تودی، جمهوری‌خواهان تاکنون با علم به این که نمی‌توانند در مجلس نمایندگان تحت کنترل دموکرات‌ها رای‌گیری را پیش ببرند، دو پرونده استیضاح علیه بایدن را از جمله یکی در ماه میلادی جاری، تنظیم کردند.

چهار قانونگذار جمهوری‌خواه در پرونده استیضاح جدیدی که هفته گذشته تنظیم کردند، خواستار برکناری بایدن به دلیل مواردی مثل ناتوانی در تامین امنیت مرزها و سوءمدیریت در خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان در سال گذشته شدند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار